تقویت احتمال تولد فرزندان اوتیسم از مادران چاق دادستان ری: بی‌تدبیری عامل حادثه انبار مواد نفتی در جنوب تهران است قیمت انواع میوه در میادین تره بار اعلام شد زمان آغاز سال تحصیلی دانشجویان وزارت بهداشت اعلام شد نانوذراتی که قلب را پس از سکته ترمیم می‌کنند فعالیت ادارات ایلام، فردا با دو ساعت تأخیر آغاز می‌شود هشدار سطح نارنجی ورود گرد و غبار از عراق به خوزستان کنکور تک مرحله‌ای شد/توضیحات مهم سازمان سنجش + فیلم  زمان انتشار کارنامه کنکور اعلام شد/ اعلام نتایج دانشگاه فرهنگیان به زودی خروج ۸۴۴ هزار مهاجر غیرمجاز از مرز دوغارون توضیحات وزیر آموزش و پرورش در خصوص کمبود معلم چهار شهر ایران در صدر فهرست گرم‌ترین‌های جهان در شبانه‌روز گذشته بازگشایی دوطرفه محور چالوس شنا در خزر ممنوع شد؛ هشدار سطح زرد دریایی در مازندران ۸۵ روز هوای قابل قبول در تهران از ابتدای سال تاکنون سرپرست دانشگاه صنعتی شریف منصوب شد /مسعود آقامحمد تجریشی کیست؟

اختلال اینترنت تهران نتیجه جمع‌آوری دکل‌های غیرمجاز است

رئیس شورای شهر تهران با اشاره جمع کردن دکل‌های مخابراتی از سوی شهرداری و اختلال در اینترنت پایتخت عنوان کرد: شرکت‌های مخابراتی از دکل‌ها چند سال سوء استفاده کردند؛ وقتی اجازه نداشتند و بدون پرداخت عوارض دکل نصب کردند، باید جمع‌آوری انجام می‌شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۹ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 17
کد خبر: ۲۸۶۷۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران در جلسه امروز (یکشنبه) شورای شهر تهران با اشاره به دستورات این جلسه، اظهار کرد: در جلسه امروز شورا یک‌ فوریت لایحه شهرداری تهران درباره تعیین نرخ کرایه و بهای خدمات سرویس مدارس شهر تهران برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۶ و سه گزارش حسابرسی رسمی شورا در خصوص عملکرد مالی سال ۱۴۰۳ «شرکت خدمات کالای شهروند»، «سازمان مشاور فنی و مهندسی شهر تهران» و «سازمان مدیریت حمل‌ و نقل بار و پایانه‌های مسافربری» بررسی خواهد شد و در پایان بررسی ۲۱ پلاک ثبتی با استناد به اصلاحیه تبصره سوم ماده (۷) آیین‌نامه اجرایی ماده اول قانون اصلاح لایحه قانونی حفظ و گسترش فضای سبز در شهرها مطرح می‌شوند.

وی با اشاره به خدمات سرویس مدارس گفت: ورود شورا یک ورود خدماتی است؛ ما به خاطر خدمت کردن به مدارس، مردم و تاکسیرانی ورود کردیم. رانندگان مشخصی برای سرویس مدارس در نظر گرفته شده و در این سال‌ها موفق بوده است. البته نرخ آن در نقاط مختلف شهر تفاوت دارد اما در مجموع نرخ عمومی برای آن در نظر گرفته می‌شود که این اقدام با هماهنگی انجمن اولیاء، رانندگان و سازمان تاکسیرانی صورت می‌گیرد. با توجه به اینکه کودکان با این سرویس‌ها جابجا می‌شوند، بهتر است که کار سرویس مدارس زیر نظر سازمان تاکسیرانی انجام شود و اگر کسانی دیگر نیز خدمات مطمئن ارائه دهند، اتفاق خوبی است.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به قانونی بودن تاکسی‌های اینترنتی بیان کرد: ممکن است بخشی از حمل و نقل شهری صنفی باشد؛ اما رانندگان تاکسی بر اساس قانون فعالیت می‌کنند و کاری به صنف ندارند. وقتی اتفاقات گذشته پیش آمد صنف مگر پاسخگو بود که امروز در مورد سرویس مدارس اظهار نظر می‌کند؟

وی با اشاره به مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری در خصوص حریم تهران، افزود: مصوبه آن‌ها را قبول نداریم؛ مصوبه آنان این است که مثلا تورقوزآباد حریم دارد اما حریم تهران مشخص نیست. حریم همان است که در طرح جامع شهر تهران تصویب شد. تهران که بیش از ۱۰ میلیون نفر جمعیت روزانه دارد، حریم ندارد و لکه‌های کوچکی را به عنوان حریم در نظر گرفتند که اگر آنها را هم به مازندران بدهند، راحت‌تریم. ما گفتیم قانون را اصلاح کنند و تا وقتی اصلاح نشده، حریم را به هم نریزند. از سال ۱۳۸۵ که حریم تثبیت شده ابلاغ نکردند و صحبت ما این بود که این مدت را هم صبر کنند تا ما قانون را اصلاح کنیم.

چمران اضافه کرد: امروز مرتضی‌گرد و تورقوزآباد حریم دارد اما تهران حریم ندارد؛ البته که مدافع همه شهرها هستیم؛ اما امروز تهران و دیگر شهرهای بزرگ کشور با این مشکل روبه‌رو هستند. اگر حریم تهران را ابلاغ کنند کلایمان در هم می‌رود چون در مورد این موضوع شوخی نداریم. وقتی حریم را از بین می‌بریم سودجویان و زمین‌خواران و ثروتمندان سود می‌کنند. دولتی که می‌گوید آب نداریم فکر این مسائل هم باشد؛ کسانی که در مورد حریم رأی دادند چشمان خود را بسته‌اند.

وی در پایان با اشاره جمع کردن دکل‌های مخابراتی از سوی شهرداری و اختلال در اینترنت پایتخت عنوان کرد: از دکل‌ها چند سال سوء استفاده کردند؛ برای نصب دکل باید از شهرداری اجازه بگیرند و عوارض پرداخت کنند. باید عوارض شهر و مردم را بپردازند؛ وقتی اجازه نداشتند و دکل نصب کردند، باید جمع‌آوری می‌شد. بنده از شرکت ارتباطات مشترک شهر گلایه شدید دارم که در مورد این مسئله اقدام نکرد؛ تا وقتی اقدامی می‌شود، می‌گویند وضع خراب است و شهرداری اجازه نصب دکل نمی‌دهد./ایسنا

کلمات کلیدی: اینترنت
ارسال نظر
آخرین اخبار